Η K Health Products συμμετείχε με επιτυχία στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  • PDF

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα για την εταιρεία Κωσταντινίδης-Αρώνια από τη συμμετοχή της στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο, δοκίμασε τα προιόντα Αρώνιας και γνώρισε τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αρώνια, ένας καρπός που ανήκει στα SURER FOODS διατίθεται από την εταιρεία ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ σε φυσικό χυμό, αποξηραμένο καρπό και τσάι. Έχει πολλές αντιξιοδωτικές ιδιότητες και συμβάλει στη φυσική αποτοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και ωφέλιμη σε άτομα που πάσχουν από ζαχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή πίεση, κλπ.
Στόχος της εταιρείας είναι να γίνουν γνωστά τα προιόντα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό ώστε να τα εντάξουν στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

Το περίπτερο επισκέφτηκαν και πολλλοί φορείς όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης, ο Γενικός Πρόξενος του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Δήμαρχος Σιντικής Δομουχτσίδης Φώτης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας κ.α.

 

kproducts.gr


Η 1η μεταποιητική μονάδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για καρπούς εναλλακτικών καλλιεργειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Φυτά μας διατίθενται πάντα σε τιμές χονδρικής.
Με ένα τηλεφώνημα σας έρχεται ειδικός κηποτεχνίτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΝΕΑ ΕΙΔΗ - ΦΥΤΑ

new
new

ΒΡΑΒΕΙΟ

vraveio

ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΥΤΑ

vraveio

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 3ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου - Σέρρες
  • Τηλ: 23210 76489
  • Κιν.1: 6947 271174
  • Κιν.2: 6947 271177
  • Fax: 23210 76488
  • Email: fytkon@otenet.gr
You are here Εταιρικά Νέα Η K Health Products συμμετείχε με επιτυχία στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης