Σεμινάριο εναλλακτικής καλλιέργειας φυτών στα Φυτώρια Κωνσταντινίδη

  • PDF

Αρώνια, ιπποφαοές, κρανιά, Γκότσι Μπέρι, και Παυλονία οι  «εναλλακτικές καλλιέργειες» που αναφέρθηκαν στην ημερίδα του Δήμου Σερρών.

Ημερίδα και εργαστήριο  με θέμα  «εναλλακτικές καλλιέργειες» πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερρών,  επιδιώκοντας  να συμβάλει στην προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών  των γεωργοκτηνοτρόφων δημοτών. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τις νέες καλλιέργειες των φυτών αρώνιας, ιπποφαούς, κρανιάς, Γκότσι Μπέρι, Παυλονίας, ενώ έλαβαν πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις μεθόδους καλλιέργειας τους, το κόστος επένδυσης, τη δυνατότητα χρηματοδότησης, των τρόπων  διάθεσης  και των  τιμών των  παραγομένων προϊόντων.


Η συμμετοχή ήταν πέραν του αναμενόμενου, αφού παρευρέθησαν συμμετέχοντες από Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Πάτρα. Στην εκδήλωση παρέστη ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας του Δήμου Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος επεσήμανε ότι «το γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης πραγματοποιεί ενημερωτικές ημερίδες, με στόχο την προώθηση  αναπτυξιακών πρωτοβουλιών  των γεωργοκτηνοτρόφων   δημοτών,  την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας των αγροτικών προϊόντων, καθώς και την αύξηση του εισοδήματός τους.

Η ημερίδα-εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στις πειραματικές φυτείες των φυτωρίων  Κωνσταντινίδη, για να γνωρίσουν από κοντά οι συμμετέχοντες τα φυτά, τον τρόπο καλλιέργειας τους και να γευτούν τους καρπούς τους».

 

 

kproducts.gr


Η 1η μεταποιητική μονάδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για καρπούς εναλλακτικών καλλιεργειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Φυτά μας διατίθενται πάντα σε τιμές χονδρικής.
Με ένα τηλεφώνημα σας έρχεται ειδικός κηποτεχνίτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΝΕΑ ΕΙΔΗ - ΦΥΤΑ

new
new

ΒΡΑΒΕΙΟ

vraveio

ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΥΤΑ

vraveio

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 3ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου - Σέρρες
  • Τηλ: 23210 76489
  • Κιν.1: 6947 271174
  • Κιν.2: 6947 271177
  • Fax: 23210 76488
  • Email: fytkon@otenet.gr
You are here Εταιρικά Νέα Σεμινάριο εναλλακτικής καλλιέργειας φυτών στα Φυτώρια Κωνσταντινίδη