1ο Βραβείο Υπουργείου Γεωργίας

  • PDF

Τα φυτώρια Σερρών Κωνσταντινίδη ιδρύθηκαν το 1952 από τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Στα χρόνια που πέρασαν και με συνεχείς επενδύσεις έφτασαν στο σημείο να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του καλλωπιστικού πράσινου στην Ελλάδα. Σε ιδιόκτητη έκταση 100 στρ. παράγονται 250 ποικιλίες καλλωπιστικών φυτών όλων των μεγεθών, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Tο φυτώριό μας ασχολείται αποκλειστικά με την καλλιέργεια και πολλαπλασιασμό των φυτών, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους και όχι με την αποθήκευση και εμπορία φυτών. Σαν αποτέσλεσμα των παραπάνω τα φυτά που θα φθάσουν στα χέρια σας θα είναι καλοσχηματισμένα, εύρωστα και απαλλαγμένα ασθενειών.

Eπίσης στο φυτώριο μας θα βρείτε και φυτά μεγάλης ανάπτυξης. Tα επιλέγουμε προσεκτικά και τα φροντίζουμε αρκετούς μήνες πριν τα διαθέσουμε έτσι ώστε τα φυτά να έχουν παραμείνει στις γλάστρες τους ικανό χρονικό διάστημα, ώστε να δημιουργήσουν άριστο ριζικό σύστημα για να αντα πεξέλθουν στην δοκιμασία της μεταφοράς και προσαρμογής τους στο δικό μας κλίμα και αυτό βέβαια σημαίνει ότι τα φυτά μας είναι πρώτης διαλογής.

Όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων σε όλες τις ποικιλίες είναι διαθέσιμα, καθώς και καλλωπιστικά δένδρα και θάμνοι σε διάφορα μεγέθη.
Επίσκεψη αντιπροσωπείας από τις Βρυξέλες για έλεγχο της ποιότητας των παραγώμενων φυτών

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Φυτά μας διατίθενται πάντα σε τιμές χονδρικής.
Με ένα τηλεφώνημα σας έρχεται ειδικός κηποτεχνίτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΒΡΑΒΕΙΟ

vraveio

ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΥΤΑ

vraveio

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 3ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου - Σέρρες
  • Τηλ: 23210 76489
  • Κιν.1: 6947 271174
  • Κιν.2: 6947 271177
  • Fax: 23210 76488
  • Email: fytkon@otenet.gr
You are here Home