Εταιρικά Νέα

Η ΕΡΤ3 στα Φυτώρια Κωνσταντινίδη - Αφιέρωμα στην Καλλιέργεια της Αρώνιας

 • PDF

Η ΑΓΡΟweek παρουσιάζει ποια είναι και τι είναι τα superfoods τα οποία έχουν μπει στον κόσμο της υγείας των τροφίμων, αφού όπως λένε περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά που είναι ευνοϊκά για την υγεία μας.

Η αρώνια είναι ένα θαμνόμορφο φυτό που η συστηματική του καλλιέργεια, στην Ευρώπη και Ρωσία, άρχισε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού προηγουμένως αναγνωρίστηκε η πολύτιμη φαρμακευτική και υγιεινή αξία των καρπών της. Η αρώνια στην διεθνή κλίμακα των φαρμακευτικών φυτών (1-5) κατέχει τις πρώτες θέσεις (κλίμακα 1).

Περισσότερα...

Τα δένδρα της παυλώνιας μεγαλώνουν ταχέως!!! Δείτε Φωτογραφίες

 • PDF

Τα δένδρα της παυλώνιας μεγαλώνουν. Μετά το κόψιμο για επεξεργασία του ξύλου της παυλώνιας τον Δεκέμβριο του 2017 , τα κομμένα δένδρα πέταξαν από κάτω νέους βλαστούς. Σε 5 μήνες έφτασαν τα 3 μέτρα ύψος. Μάιος 2018.

Περισσότερα...

Επίσκεψη της Συνεργατικής Εταιρείας Διαθέσεως Γεωργικών Προϊόντων (ΣΕΔΙΓΕΠ) Πιτσιλιάς – Τροόδους απο την Κύπρο

 • PDF

Ευχαριστούμε πολύ την Συνεργατική Εταιρεία Διαθέσεως Γεωργικών Προϊόντων (ΣΕΔΙΓΕΠ) Πιτσιλιάς – Τροόδους απο την Κύπρο για την επίσκεψή τους στις 28 Φεβρουαρίου στα Φυτώρια μας! Μια μέρα γεμάτη συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, μια μέρα τόσο δημιουργική! Ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και την στήριξη τους στα προϊόντα μας!

Περισσότερα...

Επίσκεψη του συνεταιρισμού Νέα Αγροτική Κίνηση από τη Λευκωσία Κύπρου

 • PDF

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους φίλους μας από την Κύπρο, από την **ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ**.
Μας επισκέφθηκαν στα Φυτώρια μας, Φυτώρια-Κωνσταντινίδη, τους ενημερώσαμε για τις νέες καλλιέργειες, τα φυτά και ανταλλάξαμε απόψεις για την διαχείριση γεωργικών εκμεταλλεύσεων με σεβασμό στο περιβάλλον.  Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επίσκεψη τους!»

Περισσότερα...

Συμμετέχουμε στην Agrotica 2018

 • PDF

Σας ενημερώνουμε ότι θα συμμετέχουμε στην Έκθεση της Agrotica 2018 στις 1 με 4 Φεβρουαρίου 2018.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο στον εξωτερικό χώρο δίπλα στο περίπτερο 4 και να συζητήσουμε ότι επιθυμείτε.

Περισσότερα...

Κοπή ξύλου Παυλώνας από τις φυτείες μας - Για άλλη μια φόρα Πρωτοπόροι

 • PDF

Κοπή ξύλου Παυλώνας από τις φυτείες μας - Για άλλη μια φόρα Πρωτοπόροι. Κοπή ξύλου Παυλώνας από τις φυτείες μας - Για άλλη μια φόρα Πρωτοπόροι. Μετά την κοπή γίνεται και η επεξεργασία της Παυλώνας. Οι ενδιαφερόμενοι για το ξύλο, μπορούν να μας επισκέπτονται και να το δουν από κοντά.

Περισσότερα...

Η νέα φυτευτική περίοδος ξεκίνησε στα Φυτώρια Σερρών Κωνσταντινίδη

 • PDF

Σας ενημερώνουμε ότι, τα νέα φυτά, οι νέες καλλιέργειες και όλα τα οπωροφόρα δέντρα είναι άμεσα διαθέσιμα!!  Δείτε στην σελίδα μας www.pavlonia.gr ότι σας ενδιαφέρει και ότι αφορά την Παυλώνια και επισκεφθείτε μας από κοντά, για να ενημερωθείτε σωστά και ειλικρινά για την καλλιέργεια όλων των φυτών και την διάθεση της παραγωγή σας.

*Φυτώρια Κωνσταντινίδη*

Τηλ : 2321076489 / 3ο χλμ Σερρών -Νεοχωρίου.

www.fytoria-konstantinidi.gr

www.kproducts.gr

www.pavlonia.gr

Επίσκεψη του συνεταιρισμού Agros από την Λεμεσό Κύπρου

 • PDF

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 είχαμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε τον συνεταιρισμό τριανταφυλλοπαραγωγών Agros από την Λεμεσό Κύπρου και να μιλήσουμε για την Αρώνια, για την δικιά μας Αρώνια-Κωνσταντινίδη K Health Products !

Περισσότερα...

K- HEALTH PRODUCTIONS

 • PDF

kpr

Το 2014 , η οικογένεια Κωνσταντινίδη αποφάσισε να επενδύσει σε μία μονάδα μεταποίησης αρώνιας και μήλου. Η λειτουργιά της μονάδος ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016.
Η μονάδα είναι μία από της πιο σύγχρονες στο τομέα της μεταποίησης. Με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι άριστα από πλευράς προδιαγραφών. Η εταιρεία τηρεί όλους του κανόνες υγιεινές και ασφάλειας των τροφίμων και κατέχει πιστοποιητικά iso 9001 και haccp 22000 καθώς και πιστοποιητικά για την παράγωγη βιολογικών προϊόντων.
Σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα υπάρχουν αναλύσεις για την διαθρεπτική επισήμανση τους όπως επίσης και για ουσίες επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό από πιστοποιημένα εργαστήρια.

Δείτε το eshop της K- HEALTH PRODUCTIONS

kpr

Προχωρούν στη μεταποίηση τα «Φυτώρια Κωνσταντινίδη»

 • PDFΣτη μεταποίηση προχωρά η εταιρεία «Φυτώρια Σερρών – Γεωπονικές Επιχειρήσεις Κωνσταντινίδη» με αντικείμενο την επεξεργασία και μεταποίηση προϊόντων που προέρχονται από τις νέες και εναλλακτικές καλλιέργειες.

Συγκεκριμένα, το  Μάϊο του 2014 θα ολοκληρωθεί  μια μονάδα μεταποίησης των καρπών των νέων καλλιεργειών μ Οι σχετικές  εγκαταστάσεις κατασκευάζονται ήδη στον υπάρχοντα χώρο των φυτωρίων και θα λειτουργούν όλο το χρόνο ε στόχο να προσφέρει μία νέα προοπτική στον χώρο της γεωργίας. Το εργοστάσιο θα αποτελεί ένα ζωντανό μηχανισμό που θα προσθέτει όχι μόνο υπεραξία στα προϊόντα των καλλιεργειών αλλά και θέσεις εργασίας, ενώ τα τελικά παραγόμενα προϊόντα της μεταποίησης των εναλλακτικών φυτών θα διοχετεύονται κυρίως στην αγορά του εξωτερικού.

Περισσότερα...

 

kproducts.gr


Η 1η μεταποιητική μονάδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για καρπούς εναλλακτικών καλλιεργειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Φυτά μας διατίθενται πάντα σε τιμές χονδρικής.
Με ένα τηλεφώνημα σας έρχεται ειδικός κηποτεχνίτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΝΕΑ ΕΙΔΗ - ΦΥΤΑ

new
new

ΒΡΑΒΕΙΟ

vraveio

ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΥΤΑ

vraveio

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Διεύθυνση: 3ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου - Σέρρες
 • Τηλ: 23210 76489
 • Κιν.1: 6947 271174
 • Κιν.2: 6947 271177
 • Fax: 23210 76488
 • Email: fytkon@otenet.gr
You are here Εταιρικά Νέα