Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

  • PDF

Εναλλακτικές καλλιέργειες από τα Φυτώρια Κωνσταντινίδη

Ξεπέρασε τα σύνορα του νομού Σερρών η φήμη και η δυναμική της  εταιρίας Φυτώρια Κωνσταντινίδη, άλλωστε πριν από λίγες μέρες με μεγάλη  επιτυχία διοργάνωσε ημερίδα που πραγματοποίησε μαζί με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αχαρνών.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές  καλλιέργειες στο σύνολο τους  καθώς και για θέματα  προώθησης και  συσκευασίας αλλά ακόμη και για την τιμή του τελικού προϊόντος στην αγορά.


Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε και πολλοί νέοι άνθρωποι σκέφτονται σοβαρά να καταφύγουν στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και να ασχοληθούν με τις εναλλακτικές καλλιέργειες, τα Φυτώρια Σερρών Κωνσταντινίδη σχεδιάζουν να συνεχίσουν τις ομιλίες τους σε όλη την Ελλάδα. Προγραμματίζεται ένας κύκλος ενημερωτικών ομιλιών προκειμένου  να ενημερωθούν σωστά και ειλικρινά όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για την  εταιρεία που παρουσίασε και έφερε στο σύνολο τους τις εναλλακτικές καλλιέργειες στην Ελλάδα και παρουσίασε πρώτη χυμό Αρώνια στην Ελληνική αγορά.

 

 

kproducts.gr


Η 1η μεταποιητική μονάδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για καρπούς εναλλακτικών καλλιεργειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα Φυτά μας διατίθενται πάντα σε τιμές χονδρικής.
Με ένα τηλεφώνημα σας έρχεται ειδικός κηποτεχνίτης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

ΝΕΑ ΕΙΔΗ - ΦΥΤΑ

new
new

ΒΡΑΒΕΙΟ

vraveio

ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΥΤΑ

vraveio

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 3ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου - Σέρρες
  • Τηλ: 23210 76489
  • Κιν.1: 6947 271174
  • Κιν.2: 6947 271177
  • Fax: 23210 76488
  • Email: fytkon@otenet.gr
You are here Εταιρικά Νέα Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα